duminică, 24 mai 2009

Tort cu capsuni

Am mixat 300gr. capsuni, devenite pireu.
Crema: crema de lamaie la plic Dr. Oetker, mixata cu frisca lichida si pireul de capsuni...
Insiropam blatul si urmeaza un strat de crema.



se adauga capsunile taiate bucati
dupa ce am pus blatul l-am dat la frigider 1h

inainte sa-l imbrac cu pasta de zahar (a Adrianei de pe culinar.ro), l-am acoperit cu un strat subtire de unt

decoratiunile sunt pictate (cu pensula), am folosit coloranti alimentari de la Wilton sub forma de gel
********************************************************************************



7 comentarii:

  1. delicios cred ,super arata , vreau si eu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit Paul!
    "Pe cuvant" ca a fost delicios! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. florena, m-ai dat pe spate.se vede ca faci totul din placere si sunt convinsa ca tot cu placere ne oferi si retetele tale.Fleicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Libra multumesc frumos pentru aprecieri. M-a fascinat "lumea torturilor" si sunt convinsa ca nu mai am scapare! Te mai astept in vizita, sper cat de curand sa vin cu noutati placute privirii! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. nice cake and looks very delicios...

    RăspundețiȘtergere
  6. Welcome Ayseden!Thank you for your comment!

    Andreea multumesc frumos ;)

    RăspundețiȘtergere