se taie capacul de deasupra
se intoarce blatul cu josul in sus
©2009 Florena's cakesFree Wordpress Themes and Free Blogger Templates by TNB Popularized by Watch Tv Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Song Chords
Florena, ti-a iesit o minunatie de tort si deja ai devenit exeperta. Multumesc de explicatii, e bine de stiut, iese un minunat tort primavaratic, pt un mic sarbatorit.
RăspundețiȘtergereTine-o tot asa!
Multumesc frumos "Laly" pt. incurajari, pt. cuvintele frumoase, pt. vizita! Ma bucur ca pot inspira si ajuta astfel!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos ''fluturasul''.
RăspundețiȘtergereFelicitari pt blog!
Bun venit Lissa! Multumesc mult pentru comentariu!
RăspundețiȘtergeresuper!nu sunt prea priceputa la prajiturit dar imi place mult ce ai facut aici si o sa incerc si eu
RăspundețiȘtergerefelicitari!
libracraft multumesc frumos de vizita, de comment... multa bafta si astept noutati cu tortuletul facut de tine ;)
RăspundețiȘtergereCe gustos pare, o sa încerc și eu :)
RăspundețiȘtergereMerci frumos Diana (de toate pentru toti) atat de vizita, cat si pt. comentariu/ apreciere! Multa bafta in realizarea tortului si sa revii sa-mi spui cum a iesit ;)
RăspundețiȘtergereNumai bine!!
Am facut si eu tortul in forma de fluture dupa acelasi tipar: http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/2013/01/food-related-happy-birthday-my-love.html
RăspundețiȘtergereA iesit minunat, la capitolul decor mai e de progresat :D
Multumesc!
Miha.ela, ma bucur sincer ca ti-a fost de folos aceasta postare. La fel eram cand am facut acest tortulet: "incepatoare"... si acum, indiferent de provocare nu-mi mai pare nici greu si nici imposibil.
RăspundețiȘtergereMulta bafta! ;)