duminică, 17 mai 2009

Cum sa faci un tort fluture! (How to make a butterfly cake!)

se taie capacul de deasupra
se intoarce blatul cu josul in sus

cu un "fierastrau special de taiat blatul", se separa in doua

taiem blatul pe mijloc

ne folosim de 3 scobitori pt. o forma cat mai apropiata aripilor de fluture


"peace"

butterfly

il insiropam


adaugam crema uniform


il acoperim cu blaturile date deoparte

urmat de frisca ce imbraca tortul

"pictat" arata cam asa




10 comentarii:

  1. Florena, ti-a iesit o minunatie de tort si deja ai devenit exeperta. Multumesc de explicatii, e bine de stiut, iese un minunat tort primavaratic, pt un mic sarbatorit.
    Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos "Laly" pt. incurajari, pt. cuvintele frumoase, pt. vizita! Ma bucur ca pot inspira si ajuta astfel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ''fluturasul''.
    Felicitari pt blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun venit Lissa! Multumesc mult pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. super!nu sunt prea priceputa la prajiturit dar imi place mult ce ai facut aici si o sa incerc si eu
    felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. libracraft multumesc frumos de vizita, de comment... multa bafta si astept noutati cu tortuletul facut de tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci frumos Diana (de toate pentru toti) atat de vizita, cat si pt. comentariu/ apreciere! Multa bafta in realizarea tortului si sa revii sa-mi spui cum a iesit ;)
    Numai bine!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am facut si eu tortul in forma de fluture dupa acelasi tipar: http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/2013/01/food-related-happy-birthday-my-love.html

    A iesit minunat, la capitolul decor mai e de progresat :D

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Miha.ela, ma bucur sincer ca ti-a fost de folos aceasta postare. La fel eram cand am facut acest tortulet: "incepatoare"... si acum, indiferent de provocare nu-mi mai pare nici greu si nici imposibil.
    Multa bafta! ;)

    RăspundețiȘtergere