"butter cream ciufulit"
O descriere scurta! Tortul este format din 2 straturi: blat, urmat deasupra de ciocolata!
Mousse de ciocolata:
2 ciocolate POIANA cu lapte
300 ml. frisca
5 g. gelatina
(Topim ciocolata in 150 ml. frisca, nu trebuie sa fiarba. Punem gelatina topita in crema si lasam la racit. Frisca de 150 ml. ramasa se bate separat. Amestecam crema si frisca, se pune in forma si se lasa la frigider)
Am acoperit cu butter cream:
200 g. margarina
150 g. zahar pudra
(Amestecam bine pana se formeaza o crema)
Inspiratie:
mousse ciocolata, butter cream *** multumesc frumos pe aceasta cale, Mikai }{
frumos frumos,dar cu ce ocazie ;)?
RăspundețiȘtergereAndreea, te imbratisez si ma bucur ca-ti place :P
RăspundețiȘtergereNu este pt. o ocazie speciala... pur si simplu imi era dor sa fac un tortulet si m-am pus pe treaba, mai testez o crema, ma mai joc cu pasta de zahar (adio dieta in ritmul asta) :D
esti de nerecuperat... asta se traduce cu: pun pasiune in ceea ce fac! bravo! credeai tu ca ai sa-ti petreceti atat timp in bucatarie si asta cu mare placere? nu cred... abia astept sa-ti trec pragul... nu de alta dar sunt pofticioasaaaa! singura teama e ca s-ar putea sa te pun din nou la treaba:)) pupici!
RăspundețiȘtergereMariana te astept cu drag iubita, numai sa vii... iar de ma pui la treaba, lasa "chinul" pe seama mea, n-o sa-mi placa deloc :P
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata tortul,cred ca este si delicios...Eu n-am facut un tort in viata mea de aceea...TOT RESPECTUL MEU.Bravo!
RăspundețiȘtergereirina
p.s.(Multumesc pentru mesaj si te mai astept)
Imi place foarte mult acest tort .Arata foarte apetisant,iar gustul nu-l mai pun la socoteala pentru ca imi imaginez cat de gustos este.Eu fac prajituri cu drag,dar numai gustoase nu si aratoase:)).Cu siguranta ma voi folosi si de retete postate de tine...Felicitari!
RăspundețiȘtergereCu intarziere va multumesc de mesaje si sper sa reveniti! ;)
RăspundețiȘtergereIrina poti incerca, nu ai nimic de pierdut dar te previn odata ce ai facut primul tort nu mai ai scapare, ai tot face!
Geany chiar sunt gustoase si sper sa te pot inspira :)