duminică, 15 august 2010

Floare



Greutate: 3 kg
mousse de ciocolata amaruie cu visine din compot
acoperit cu buttercream

7 comentarii:

  1. buna florena. ai dori un schimb de link cu http://www.retete-bune.net? Daca da te rog lasa-mi un comentariu pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, am 3 propuneri de parteneriat pentru acest blog

    Dacă te-ar interesa un schimb de link cu unul dintre bloguri sau cu toate 3, trimite-mi un Reply la mesaju acesta.

    Iar blogurile mele sunt :

    Coafuri tunsori frizuri
    http://coafuritunsorifrizuri.blogspot.com/

    Diet
    http://best-dietss.blogspot.com.

    Machiaj
    http://machiajdeochi.blogspot.com/

    Toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florena, cateva premii virtuale pentru toate realizarile de pana acum, te asteapta pe blogul meu. As fi tare incantata daca le-ai accepta!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc tare frumos pentru premii Petite Foury, cat de curand le voi ridica cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. bai omule pe unde esti?esti in regula?
    pur si simplu ai disparurt :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun gasit! As vrea sa stiu de unde ai luat forma (sunt pasionata de ustensile/accesorii in bucatarie;intr-o tara straina eu nu intru in magazine cu haine cat intru in magazine ''pentru bucatarie''....) si la aceasta BUTTERCREAM tu ce fel de unt folosesti(peste 80%grasime?)si daca trebuie zahar pudra.
    Multumesc!
    Numai bine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. LAVINIA tava mi-a adus-o cineva din USA. La crema buttercream folosesc unt cu 60/65% grasime, daa... de zahar pudra este nevoie!

    Pe curand! :)

    RăspundețiȘtergere