duminică, 15 august 2010

Floare



Greutate: 3 kg
mousse de ciocolata amaruie cu visine din compot
acoperit cu buttercream

10 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

    Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
    -Motruinfo:
    titlu:Motruinfo
    link: http://www.motruinfo.ro

    -Famouswhy.ro
    titlul: Intrebari Faimoase
    link: http://ask.famouswhy.ro/

    Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea


    Cu respect,
    Spataru Sorin
    Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro & http://www.famouswhy.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. buna florena. ai dori un schimb de link cu http://www.retete-bune.net? Daca da te rog lasa-mi un comentariu pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, am 3 propuneri de parteneriat pentru acest blog

    Dacă te-ar interesa un schimb de link cu unul dintre bloguri sau cu toate 3, trimite-mi un Reply la mesaju acesta.

    Iar blogurile mele sunt :

    Coafuri tunsori frizuri
    http://coafuritunsorifrizuri.blogspot.com/

    Diet
    http://best-dietss.blogspot.com.

    Machiaj
    http://machiajdeochi.blogspot.com/

    Toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Florena, cateva premii virtuale pentru toate realizarile de pana acum, te asteapta pe blogul meu. As fi tare incantata daca le-ai accepta!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc tare frumos pentru premii Petite Foury, cat de curand le voi ridica cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. bai omule pe unde esti?esti in regula?
    pur si simplu ai disparurt :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun gasit! As vrea sa stiu de unde ai luat forma (sunt pasionata de ustensile/accesorii in bucatarie;intr-o tara straina eu nu intru in magazine cu haine cat intru in magazine ''pentru bucatarie''....) si la aceasta BUTTERCREAM tu ce fel de unt folosesti(peste 80%grasime?)si daca trebuie zahar pudra.
    Multumesc!
    Numai bine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. LAVINIA tava mi-a adus-o cineva din USA. La crema buttercream folosesc unt cu 60/65% grasime, daa... de zahar pudra este nevoie!

    Pe curand! :)

    RăspundețiȘtergere