poze pas cu pas
avem nevoie de 2 toruri mari, rotunde pentru partea de jos
si de 2 torturi mici , rotunde partea de sus
creme:
mousse de ciocolata alb; mousse de ciocolata
decupam ca si in imaginea de jos
imbracam intr-un strat subtire de unt,
iar cu ajutorul unui cerc de hartie insemnam partea ce urmeaza sa o decupam
decupam
imbracam cu un strat subtire
pasta de zahar
decoram
la fel ca si mai sus ;)
acoperim partea de sus cu stelute pe toata suprafata
sectiunea
* * *
Cheers! ;)
DE AJUTOR EXPLICATIILE TALE.....MULTU! TI-A IESIT FOARTE FRUMOS!
RăspundețiȘtergereJust multumesc din suflet pentru apreciere, pentru vizita ta. Sper sa fiu de ajutor prin ceea ce fac pe acest blog!
RăspundețiȘtergereAstept cu interes sa revii in forta cu informatii noi in ceea ce priveste cursul Wilton ;)
Te pup!
Foarte dragut, imi place mult! Felicitari, esti o artista!
RăspundețiȘtergereHi Florena,
RăspundețiȘtergereCu intirziere un cälduros " La multi Ani " de la mine.
O adeväratä Piesä de Artä ti-a iesit.
Accurat si elegant la extrem. Compliment mare de tot.Respect.
Cu drag Jacob
Alexandrina,
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos pentru apreciere. Mai am asa multe de invatat! :)
Te pup si multumesc frumos de vizita!
Seara buna Jacob,
RăspundețiȘtergere... si multumesc frumos de urari, chiar si intarziate fiind, stiu ca sunt venite din suflet!
Cu asa compliment din partea ta, ma simt tare emotionata! Multumesc tare frumos.
O imbratisare calda!
Ah, genial!:)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru apreciere Mutullica, dar si pentru vizita! Numai bine!
RăspundețiȘtergere