duminică, 14 februarie 2010

How to... Topsy Turvy

poze pas cu pas

avem nevoie de 2 toruri mari, rotunde pentru partea de jos
si de 2 torturi mici , rotunde partea de sus
creme:
mousse de ciocolata alb; mousse de ciocolata

decupam ca si in imaginea de jos

imbracam intr-un strat subtire de unt,
iar cu ajutorul unui cerc de hartie insemnam partea ce urmeaza sa o decupam
decupam

imbracam cu un strat subtire

pasta de zahar

decoram

la fel ca si mai sus ;)



acoperim  partea de sus cu stelute pe toata suprafata


sectiunea

* * *
Cheers! ;)

8 comentarii:

  1. DE AJUTOR EXPLICATIILE TALE.....MULTU! TI-A IESIT FOARTE FRUMOS!

    RăspundețiȘtergere
  2. Just multumesc din suflet pentru apreciere, pentru vizita ta. Sper sa fiu de ajutor prin ceea ce fac pe acest blog!
    Astept cu interes sa revii in forta cu informatii noi in ceea ce priveste cursul Wilton ;)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut, imi place mult! Felicitari, esti o artista!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi Florena,

    Cu intirziere un cälduros " La multi Ani " de la mine.

    O adeväratä Piesä de Artä ti-a iesit.
    Accurat si elegant la extrem. Compliment mare de tot.Respect.

    Cu drag Jacob

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandrina,
    multumesc frumos pentru apreciere. Mai am asa multe de invatat! :)
    Te pup si multumesc frumos de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Seara buna Jacob,
    ... si multumesc frumos de urari, chiar si intarziate fiind, stiu ca sunt venite din suflet!
    Cu asa compliment din partea ta, ma simt tare emotionata! Multumesc tare frumos.
    O imbratisare calda!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos pentru apreciere Mutullica, dar si pentru vizita! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere