Primul tort din 'o1o!!!
Azi verzele sarbatoresc cu sampanie, dar si cu un tort ce le reprezinta!
O sa spun in avans
La multe verze si trafic
si la anul sa aiba parte de 2 verze dulci!
Despre tort:
Mousse de ciocolata (cu ornamente de cacao in interiorul cremei). Tortul a fost acoperit cu un strat subtire de buttercream. "Frunzele de varza" sunt din pasta de lapte praf!
greutate: 1.830gr.
Foarte tare! =)) Prima data ma gandesc la sarmalele ce le-am putea face cu varza...
RăspundețiȘtergereOricum eu prefer intodeauna desertul :)
Merci frumos Anca, a fost o provocare tare faina tortuletul asta, si cand ma gandesc prin ce peripetii am trecut ieri pana am reusit sa ma iau sa-l acopar cu frunzele... Ne-au luat curentul in intervalul orelor 19.00-1.00 AM si am fost tare stresata ca nu reusesc sa-l acopar la timp! Asa ca abia pe la 5 dimineata a fost gata, deoarece am dormit si m-am trezit tarziu in noapte sa-l fac!
RăspundețiȘtergeretare ingenioasa idee de tort :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos boscodina!
RăspundețiȘtergeredar o reteta nu ne dai si noua? sau un link unde am putea gasi?
RăspundețiȘtergerearata superb. trebuie extrem de multa indemanare si simt artistic.
felicitari
Multumesc frumos Veronica! Asta seara voi reveni cu mai multe detalii vis-a-vis de tort!
RăspundețiȘtergereNumai bine!
Cum am mai zis...e super tortul varza. Felicitari!
RăspundețiȘtergereTe invit la mine sa ridici premii si o leapsa...pupici
Super tortul.
RăspundețiȘtergereMultumim muuuultttttt.
Miha multumesc frumos pt. premii, leapsa... zilele astea o sa vin sa le ridic! Dragut din partea ta ca te-ai gandit la mine! Merci frumos pt. vizita, compliment, comentariu! Te pup!
RăspundețiȘtergereRed ma bucur ca v-a placut, am facut "varza" cu mult drag! Te pup si la multi useri pe www.verze.ro ;)
RăspundețiȘtergereHi Florena,
RăspundețiȘtergereAn nou fericit iti doresc.
Tortul ästa al täu pute asa de tare a Creativitate cä miroase pinä aicia la mine in Nürnberg.
Tare frumos fäcut.Compliment
Salutäri Jacob
super tare!iti vine sa iti infigi dintii in ea!bravo,adina.
RăspundețiȘtergereJacob bine ai revenit!
RăspundețiȘtergereSper ca 'o1o sa fie un an mai bun, multa sanatate si numai impliniri pe toate planurile iti doresc!
Complimentul tau m-a emotionat, multumesc frumos din suflet!
Te imbratisez cu drag!
Merci frumos Adina! Asa este! Arata criminal de mine, plina de modestie o spun :D
RăspundețiȘtergereTe astept cu un premiu pe blogul meu.
RăspundețiȘtergereouaaa super tare Florena tortul, nici nu ma asteptam sa iasa atat de reusit. Esti o maestra , ce mai ;)
RăspundețiȘtergereSuper frumos, felicitari! am si eu o leapsa pentru tine sper sa-ti placa.Te astept!
RăspundețiȘtergereDa, a fost ab-so-lut super tortul, sub toate aspectele, multumim mult de tot :)
RăspundețiȘtergereA, si astept si reteta, o postezi curand pe blog?
Vicky, Gaby va multumesc frumos pt. premiu, leapsa!
RăspundețiȘtergereDana, esti o draguta, multumesc frumos draga mea! Te pup apasat si imbratisez cu drag!
Tequila merci mult de tot pt. vizita, compliment! O sa postez reteta pe "www.verze.ro" cat de curand, in data de 12 ianuarie sper sa apara "articolul" cu varza!
Numai bine si te mai astept sa ma revizitezi!