joi, 1 octombrie 2009

Pasta din lapte praf






Ingrediente:
250 gr. lapte praf
sirop facut din apa si zahar
Mod de preparare: Se pune la foc apa si zaharul si se lasa sa fiarba. Siropul obtinut odata ce se raceste are consistenta precum mierea de albine. Peste laptele praf se toarna sirop; pt. inceput se amesteca cu o lingura si mai apoi se framanta. In cazul in care este prea tare se mai adauga sirop, iar de este prea lipicioasa se adauga lapte praf.

2 comentarii:

  1. Hi Florena,

    faci cu Pasta asta Dekor sau imbräci Torta ??

    Salut Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziua buna Jacob! :)
    Din pasta de lapte praf fac decoratiunile(mai rar)... deoarece prefer pasta de zahar. Torturile le imbrac in pasta de zahar! Si cat de curand o sa incerc martipanul ;)

    Numai bine!:)

    RăspundețiȘtergere