Greutate: 3 kg
mousse de ciocolata amaruie cu visine din compot
acoperit cu buttercream
©2009 Florena's cakesFree Wordpress Themes and Free Blogger Templates by TNB Popularized by Watch Tv Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Song Chords
buna florena. ai dori un schimb de link cu http://www.retete-bune.net? Daca da te rog lasa-mi un comentariu pe blog.
RăspundețiȘtergereBună ziua, am 3 propuneri de parteneriat pentru acest blog
RăspundețiȘtergereDacă te-ar interesa un schimb de link cu unul dintre bloguri sau cu toate 3, trimite-mi un Reply la mesaju acesta.
Iar blogurile mele sunt :
Coafuri tunsori frizuri
http://coafuritunsorifrizuri.blogspot.com/
Diet
http://best-dietss.blogspot.com.
Machiaj
http://machiajdeochi.blogspot.com/
Toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj.
Florena, cateva premii virtuale pentru toate realizarile de pana acum, te asteapta pe blogul meu. As fi tare incantata daca le-ai accepta!
RăspundețiȘtergeremultumesc tare frumos pentru premii Petite Foury, cat de curand le voi ridica cu mult drag!
RăspundețiȘtergerebai omule pe unde esti?esti in regula?
RăspundețiȘtergerepur si simplu ai disparurt :D
Bun gasit! As vrea sa stiu de unde ai luat forma (sunt pasionata de ustensile/accesorii in bucatarie;intr-o tara straina eu nu intru in magazine cu haine cat intru in magazine ''pentru bucatarie''....) si la aceasta BUTTERCREAM tu ce fel de unt folosesti(peste 80%grasime?)si daca trebuie zahar pudra.
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Numai bine!!!!
LAVINIA tava mi-a adus-o cineva din USA. La crema buttercream folosesc unt cu 60/65% grasime, daa... de zahar pudra este nevoie!
RăspundețiȘtergerePe curand! :)