duminică, 29 ianuarie 2012

Urat de dulce! :(

Comentariul ce se vrea o reclama mascata dar plin de rautate se afla acum in SPAM! O sa-l postez aici pentru a citi si voi cata rautate exista in anumite persoane, persoane ce se simt amenintate de a mea pasiune dulce, aceea de a face torturi in timpul liber...


mai fetelor voi ati mai vazut torturi pana acum de va minunati asa la tortul asta cu asa zisa o papiota pe el un dovleac si trei nasturi? Ce este asa extraordinar, macar daca imita la perfectie ceva din toate astea, ca sa nu mai zic ca se vede ciocolata prin fondant de numai alb nu este si cel oval cu nasturi aceea pusi jos....nu inteleg tema, vrea sa imite un tanc si acelea sunt senilele..... Vreti sa vedeti torturi cu adevarat bestiale intrati pe "RECLAMA.ro" si va minunati o saptamana. Scuze dar mie mi-ar fi rusine sa ma afisez cu asa ceva cand stiu ca exista siteuri care chiar au ce sa arate. Pacat ca ti-ai pus si poza ca sa aiba lumea de cine sa rada..........



Cine face torturi personalizate intelege cate ore de munca se pierd pentru a realiza aceste minunatii dulci, asa deloc perfecte ca ale mele! Cele 2 mini torturi ce au avut onoarea de a fi "criticate" au fost facute cadou din tot sufletul. Le-am daruit unor prietene pasionate de croitorie! Vezi AICI!
Draga "anonim"! Felicitari pentru a ta munca, din pacate minunatiile ce-ti ies din manute sunt patate si umbrite de un caracter urat si plin de rautate!
Ti-e teama ca-ti iau "clientela"(?) stai lin, creatiile mele "imperfecte" sunt  pentru oameni frumosi, pentru familie si prieteni. Nu detin o cofetarie, nu am studii in domeniu, ceea ce fac in timpul meu liber fac din pasiune! Nu las mesaje pe alte bloguri cu jigniri si cu tenta disperata de a atrage lumea... urat mod de a promova propriul site! Daca nu ai fi adaugat adresa de site cu drag ti-as fi raspuns unde ai lasat comentariul si nu l-as fi sters. 
Accept critica venita din partea celor ce stiu sa o faca si ce sunt bine intentionati! In ceea ce te priveste ma simt fortata sa-ti raspund aici, intr-o postare speciala dedicata tie!
Faptul ca detin o fotografie la profil inseamna ca imi asum ceea ce fac! In schimb TU CE FACI(?!) te ascunzi si sub anonimat te crezi mai presus, aruncand jigniri si denigrand a mea munca!
URAT din partea ta in loc sa-ti vezi de viata... Un sfat, invata sa apreciezi pe cei din jur, pe cei ce pun suflet in tot ceea ce fac, invata sa te respecti pe tine si mai presus de toate, invata sa fii OM!

12 comentarii:

  1. Mai, imi pare rau, da' sa stii ca io tot iti mananc torturile astea "hidoase" :))
    Exista oameni si oameni pe lumea asta, unii incearca sa ne otraveasca existenta si important e sa ne amintim cine suntem si ce reprezentam pentru cei din jurul nostru.
    Chiar cred ca ai un talent extraordinar, eu nu sunt in stare sa pun doi biscuiti impreuna cu niste Nutella la mijloc, asa ca admir pe oricine are o pasiune si si-o urmeaza. Chiar cred ca ar trebui sa iei in serios chestia cu cofetaria...ah, si ai de facut un tort cand ma mut :D Sper sa fie cel mai urat dintre toate, da?! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte urat din partea ei...ai un talent deosebit..ar trebui la aceea "anonima"sa ii fie rusine.Te pup! Si astept sa vad cat mai multe minunatii dulci din mainile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Indraznesc sa cred ca e o femeie, la cata invidie si rautate arata acolo. :P Si nu sunt asa sigur ca ar vrea sa faca reclama mascata. Cred ca a aruncat linkul ala aiurea, nu ala pare sa fie obiectivul.
    Oricum, urat. Pe site-ul meu de poze macar e cineva cu mai mult bun simt, care face reclama mascata unora care se ocupa cu masaje erotice. E mai mult distractiv, sa-mi vorbeasca despre efectele masajului unul care bate campii in domeniu. Probabil trebuia sa-mi fac publica meseria si acolo:)).
    Obisnuieste-te cu ei, libertatea de a vorbi o au si idiotii. Si e normal pana la urma. Dar imi permit sa-i spun , pe limba ei, ca astia asa inteleg: Fata, esti tuta!:))
    Tu ai prea mult bun simt si e bine, eu reusesc sa am momente cand uit de el. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt una dinte cele 2 fete care a primit tortul cu tema croitorie, mie mi-a placut maxim, asa ceva nu sunt in stare sa fac si apreciez ca te-ai gandit la noi. Nu lua in seama rautatile gratuite. Sa gandim frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. pe unele le framanta rau grija...nu pot dormi noaptea... ce urat!

    spor in continuare la facut torturi si anonimii sa ramana anonimi...isi merita 'titlul'

    pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai naibii de diabetici frustrati si semivirgini cum se leaga ei de creatiile tale dulci si scumpe ... e doar un invidios sau o invidioasa si cred ca diabetic/a , de aici vine frustrarea ca nu le poate gusta si aprecia ! Daca avea cu adevarat habar despre domeniu si vroia sa critice isi lasa un nume si automat cu numele un drept la replica ... dar asa sunt unii , trebuie sa intre sa dea dovada de cretinism peste tot ... te pup si continua sa faci ceea ce faci , sunt foarte frumoase si apetisante :X !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac la nebunie...arata super, ai inspiratie si bun gust...nu te lasa intristata de un comentariu rautacios, lasat din invidie....Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Off, unii chiar n-au altceva mai bun de facut! Florena nu baga in seama rautatile, tu sti foarte bine ce poti face si cat sunt de bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand, multumesc tuturor pentru cuvintele lasate, pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de mine!
    Este tare neplacut, indiferent de ce rezultate am in ceea ce fac, sa vina un anonim sa-mi desfiinteze munca, unul ce nu are curajul sa isi asume ceea ce scrie, sa ma jigneasca fara sa ma cunoasca cu atata usurinta in necunostinta de cauza! Urati sunt acesti oameni plini de ura, oameni ce emana dispret din cauza invidiei si daca individa este detinatoarea site-ului postat in comentariu, chiar este pacat de ceea ce face, la ce suflet urat are!

    @ Mika, abia astept sa-ti fac tortuletul mult dorit, dna. V.D., din pacate, te-a pierdut ca si clienta :D

    @ Liliana, multumesc frumos de vizita si foarte curand voi posta un nou tortulet!

    @ Alin, poate ca ar trebui sa invat de la tine si din cand in cand sa uit ce-i ala bun simt pentru a raspunde la tute pe al lor inteles :P

    @ Elly, esti o draguta! Ma bucur ca ti-a placut tortuletul oval, asa imperfect si fara tema gasit de anonima noastra :D

    @ Diamond, cam asa se intampla cu unele/unii. In loc sa isi faca de lucru, imprastie venin... Multumesc frumos, chiar acum urmeaza sa ma "ocup" de un tortulet...

    @ Weed, ce dragi imi sunt oamenii ce nu se ascund dupa cuvinte si stiu sa spuna verde in fata, stiu sa puna punctul pe "i"... :) Merci de vizita si te mai astept cand este rost de ceva dulce! ;)

    @ Criss esti mai dulce decat ale anonimei torturi :P... nu ma las eu doborata de o anonima ;)

    @ Livia, multumesc draga mea! Ceea ce se doreste a ma dobori, mai mult ma intareste! Te sarut si sper sa ne vedem intr-o buna zi! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincera sa fiu, ar fi meritat un tort in ochi sa nu mai vada pe unde unde umbla; dar la fel de sincer mi-ar parea rau dupa acel tort, ca nu merita stricat pe toate ţaţele de cartier.
    Eu zic sa nu pui la suflet decat criticile constructive iar pe cei rauvoitori sa-i ascunzi in beci.
    Continua cu ce ai inceput, caci ai inceput bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, m-ai facut sa zambesc la faza cu tortul in ochi... Uite ce amintiri mi-ai trezit :P

    http://www.youtube.com/watch?v=qFhcoRl796Q

    Multumesc de sfat, asa si fac. Astfel de oameni nu merita nici macar un gram de atentie, doar sa fie ignorati! Numai bine si o primavara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere