duminică, 28 noiembrie 2010

Briose cu gem de gutui



Ingrediente:
4 oua
14 linguri ulei
400 g iaurt
700 g faina
10 g praf de copt
160 g zahar
putina sare
gem de gutui

Mod de preparare:
  • Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul.  Separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea (se adauga in compozitia lichida si se amesteca usor pana la omogenizarea completa).Se unge forma de briose cu unt sau se pun forme de hartie in fiecare.
  • Se umplu pe jumatate cu aluat, apoi se face cate o adancitura cu o lingurita umezita, se pune gemul si se adauga restul de aluat.
Cuptor electric: 180C
Timp coacere: 30 minute
Ornat cu martipan, figurine din martipan!

9 comentarii:

  1. Frumos...cu siguranta si bun:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, super!
    Sigur sunt foarte bune, am o pofta... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Alin, Andras pentru aprecieri... au fost delicioase :P

    RăspundețiȘtergere
  4. super bine arata! toate s pentru mn! nu?pupici.la cat mai multe retete

    RăspundețiȘtergere
  5. me and you,
    multumesc frumos de vizita, comentariu si apreciere... Poti sa te servesti fara retinere :P

    Pe curand! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. femee nu ma mai face sa salivez atata :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Waw ce simpatice sunt! Felicitari! Ti-au iesit nemaipomenit de apetisante:D! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere