Acest aperitiv l-am gasi pe blogul: bucataria paradis
si multumesc frumos pe aceasta cale. Am umblat doar la cantitati, in principiu reteta este aceeasi!
Ingrediente5 oua
4 lg faina
250g parizer de pui (salam/sunca)
160 g cascaval
1/2 plic praf de copt
ardei rosu, verde taiat bucatele
masline
condimente dupa gust (doar piper)
Cascavalul se da pe razatoarea mica, parizerul se taie cubulete.
Ardeiul si maslinele se taie bucatele.
Albusurile se bat spuma cu putina sare, se aduga galbenusurile, apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se pun mezelurile si celelalte ingrediente, se amesteca usor si se mai adauga dupa gust condimente. In tava de chec unsa cu ulei se pune compozitia si se da la cuptorul preincalzit.
Temperatura cuptor electric: 180C, 30 minute
Se taie rece si se orneaza pe platou.
Foarte frumos si fff aspectos arata pe farfuria ta.Un weekend placut.
RăspundețiȘtergereps..ce ne asortam la blog,numai eu sint lady in pink iar tu esti lady in red :)Te pup.
Merci frumos de apreciere, reteta este tare gustoasa si am sa o mai repet... numai bun aperitivul, si-mi place ca se face atat de rapid! ;) Merci frumos pt. inspiratie!
RăspundețiȘtergereTe pup si week-end fain!
Çok farklı olmuşlar!
RăspundețiȘtergere