cu varfurile'n sus :D
Am aceasta reteta de pizza cu blat montignac de la Flori
(multumesc frumos Flori)
o recomand cu drag tuturor!!!
Blat pizza Montignac:
Ingrediente:
250 gr. faina integrala de grau;
100 gr. tarate de grau;
300 ml. apa calduta;
14 gr.drojdie uscata (7gr. pachetul);
1 lingura de ulei de masline;
un varf de sare (dupa gust)
Se lasa la dospit 1h
Sos de bulion cu care se unge blatul, imediat dupa ce a fost intins in tava de pizza.
Ingrediente cu care am acoperit blatul:
Sa aveti pofta!!!
cuptor electric: 180C
timp coacere 30 minute
Super arata si cred ca e foarte buna, cat de curand incerc si eu varianta ta.
RăspundețiȘtergerefelicitari,o frumusete si-o bunatate de pizza, ai facut! astept noi retete monti, ca sa ma mai inspir si eu. te pup!!
RăspundețiȘtergereMerci frumos Livia, iti recomand blatul cu incredere, indiferent ce vei pune deasupra, pizza o sa fie super buna, blatul o face sa fie delicioasa!;)
RăspundețiȘtergereMerci frumos Flori, blatul este genial! Nu eram fan faina integrala, cu aceasta ocazia am devenit ;) Sper sa te pot inspira pe viitor cu noi retete monti.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Ooooo,fac si eu blatul asa si daca fiica-mea nu se imprietenste cu nenea Monti ma supar rau de tot.
RăspundețiȘtergereGata,stiu cu ce o astept maine de la gradi!
Cu mult drag,
Paula
Paula astept sa-mi scrii cum s-a comportat pitica la masa, la intoarcerea de la gradi vis-a-vis de acest blat ;) A papat, ori ba!?!
RăspundețiȘtergereTe pup ;)