Tort diplomat:
pas cu pas
Ingrediente:
500 ml frisca
450 ml iaurt
3 plicuri gelatina (1 plic=10 grame)
200 g zahar tos
piscoturi(2 pachete)
Iaurtul cu zaharul se mixeaza
apoi se adauga gelatina
la un plic de gelatina am pus 50 ml apa,
am lasat putin la inmuiat si apoi am incalzit-o pe baie de aburi.
mixam frisca
am insiropat doar piscoturile de pe fundul tavii si cele dintre creme
sirop: tchibo decof. + zahar + apa
apoi se adauga gelatina
la un plic de gelatina am pus 50 ml apa,
am lasat putin la inmuiat si apoi am incalzit-o pe baie de aburi.
mixam frisca
am insiropat doar piscoturile de pe fundul tavii si cele dintre creme
sirop: tchibo decof. + zahar + apa
That is ADORABLE! How do you do it?!? You and I are the only blogs in the world where the ingredients are laid out first ;-)
RăspundețiȘtergereThanks a lot John, you are nice! It really isn't too hard, give it a try ;)I don't know if we are the only blogs in the world where the ingredients are laid out first... but I trust you this time :P
RăspundețiȘtergere"See you soon!" ;)
Hallo Florena,
RăspundețiȘtergerefrumos Tort si delicios ai fäcut. Compliment
Salutäri
Vaaaaiii,asta e tort de pus in rama,serios!E clar;nu mai e cale de scapare cu torturile astea...zici ca-s in reclama aia cu"numai asta visez,numai asta pictez" :))Daca ti-ai propus sa ma dai gata cu diplomatul asta,sa stii ca ai reusit!
RăspundețiȘtergereCred ca jumatate din neamul meu face acum reteta ta de diplomat:))
Superb,draga mea,te felicit inca o data si astept bucata promisa mie...
Cu mare drag,
Paula
Bun venit Jacketels,
RăspundețiȘtergere... si multumesc frumos de vizita, pt. aprecieri!
Pe curand! ;)
Paula iubita, multumesc din suflet pt. cuvintele ce mi-au atins corzile sensibile... Imi esti draga si sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa te pot servi cu felioara mult promisa. Data viitoare nu mai scapi ;)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca dai reteta mai departe, asta inseamna ca e de bine :P
Hey Florena--thanks for stopping by my blog! Your English is perfect, better than my Romanian, although I learned Latin in school and am learning Italian, so I can decipher your recipes ;-)
RăspundețiȘtergereHello John, was my pleasure when I visit your blog!
RăspundețiȘtergereNice to know that you can decipher my recipes, hope you try one someday:)
deja te intreci cu gluma! data viitoare cand mai trecem pe la mama va facem si voua o vizita! altfel nu se mai poate!
RăspundețiȘtergereva pupam si spor la tortulit!
Mariana multumesc frumos. Te inteleg perfect, sunt constienta ca va traumatizez cu torturile... asa ca fara retineri, usa va este deschisa;)
RăspundețiȘtergereTe imbratisez cu drag!
buna, te rog sa imi spui si mie daca piscoturile asezate vertical stau asa singure sau trebuie legate cu funda ca in poza? te rog sa nu razi. :)
RăspundețiȘtergereBun venit anonim!
RăspundețiȘtergereNu am ras, desi am zambit nu pot nega :)... este o intrebare normala!
Funda este pentru un aspect placut in momentul in care avem nevoie sa facem o poza mai de "revista" ;)
multumesc ptr. promptitudine. ma gandeam eu... voi incerca si eu reteta ta cat de curand, te pup.
RăspundețiȘtergereMulta bafta Anonim si sa-mi spui cum a iesit!;)
RăspundețiȘtergerecum ai facuta glazura de ciocolata
RăspundețiȘtergere